Thema-avond: Samen spelen, wat nou delen?

11-10-2024

Het is deze week de Week van de Opvoeding, met dit jaar als thema ‘Opvoedhelden’! En omdat zelfs de grootste helden af en toe wat hulp kunnen gebruiken, organiseren wij samen met de GGD op woensdag 6 november een thema-avond voor ouders en opvoeders met als onderwerp: ‘Samen spelen, wat nou delen?’. Over hoe je om kan gaan met conflicten tussen broertjes en zusjes.

Hebben jouw kinderen vaak ruzie? Wordt er continu gekibbeld over speelgoed of wie het meeste krijgt? Tijdens de thema-avond gaan we in op hoe je om kunt gaan met conflicten tussen broertjes en zusjes. Want hoewel ruzies tussen kinderen heel normaal zijn en in elk gezin voorkomen, kunnen ze soms flink frustrerend zijn en de sfeer in huis negatief beïnvloeden.

 

De details op een rij:

Datum: woensdag 6 november 

Tijd: 19:30 tot 21:00 uur, inloop vanaf 19:15 uur 

Locatie: tribune, Aloysiusschool (https://www.aloysiusschagen.nl/pg-28243-7-84840/pagina/welkom.html), Langestraat 3, 1741 HB Schagen

Voor wie: ouders van kinderen in de peuter-, kleuter- en basisschoolleeftijd 

Kosten: gratis 

A anmelden: door uiterlijk zondag 3 november een bericht te sturen naar aanmelden@skrs.nl (mailto:aanmelden@skrs.nl). Geef in het bericht door met hoeveel personen je komt.

Foto-104 Foto-104